Het ontwerp van uw website

De stappen in het ontwerpproces hebben we in een stroomdiagram geplaatst. Hiermee moet het voor u (en voor ons) duidelijk zijn welke beslissingen er genomen moeten worden voordat het ontwerp van uw nieuwe website of webshop naar uw zin is.

 
DesignFlowchart S
We beginnen met een intake gesprek.
U geeft  uw voorkeur voor kleuren en lettertypes met daarbij een aantal voorbeelden van websites die misschien als voorbeeld kunnen dienen. U geeft aan wat u van deze voorbeelden wél en niet wilt gebruiken.
 
Vervolgens gaan wij aan de slag
Op de afgesproken dag presenteren we u ons ontwerp. Dit ontwerp bevat de grafische elementen maar is gevuld met demoteksten en -afbeeldingen/foto's.
 
Er zijn 3 mogelijkheden: ja, bijna of nee.
  • Ja: Wanneer we in één keer een ontwerp hebben dat naar uw zin is gaan we verder om de functionaliteit te integreren en - samen met u - de website te vullen met content.
  • Bijna: Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent geeft u aan wat we moeten aanpassen. Dit is geen eindeloos proces. We spreken af dat er maximaal 2 correctierondes zullen plaatsvinden. Na de 2e correctieronde volgt een goedkeuring.
  • Nee: U vindt ons ontwerp maar niets. Dat kan. In dat geval hebben we uw informatie blijkbaar verkeerd geïnterpreteerd. Er volgt dan een tweede intakegesprek. Opnieuw geeft u aan wat de bedoeling is. U geeft ons een url van een website die als voorbeeld zal dienen. Vervolgens gaan wij opnieuw aan de slag en daarna presenteren we u ons tweede ontwerp.
 
Opnieuw beoordeelt u ons ontwerp.
Er zijn nu dezelfde 3 mogelijkheden als eerder:
  • Ja, u vindt het schitterend.
  • We zijn er bijna
  • U vindt het opnieuw weer niets.

De procedure is vervolgens bijna gelijk als hier boven, met het verschil dat er nu 1 correctieronde is, in plaats van 2.

Wanneer u opnieuw niet blij bent met ons grafisch ontwerp overleggen we met elkaar of het wel verstandig is om verder te gaan. Blijkbaar begrijpen we elkaar niet zo goed. Dat zou kunnen betekenen dat dit in het vervolgtraject óók het geval gaat worden. Misschien is het dan wel verstandiger om afscheid van elkaar te nemen.

Wanneer er door ons geen extra kosten gemaakt zijn (bijvoorbeeld door het op uw verzoek aanschaffen van tussenmate­riaal) wordt de overeenkomst in gezamenlijk overleg ontbonden. In dat geval geven we elkaar een hand en gaan zonder factuur uit elkaar.

nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden