Uw website hosten... waar?

puzzelU kunt uw website vrijwel overal laten hosten. Er zijn immers genoeg aanbieders waar u voor een bedrag van minder dan € 3,00 per maand terecht kunt.
Maar... wanneer u zelf écht met uw Joomla! website aan de slag wilt is de keuze minder groot. Veel aanbieders van shared hosting beperken de mogelijkheden voor het uitbreiden van uw website door u het aanpassen van lees/schrijfrechten lastig of zelfs helemaal onmogelijk te maken. Met als gevolg dat u niet zo veel kunt doen.

Voor u een keuze maakt verdient het zeker aanbeveling om bij uw toekomstige host eerst goed na te gaan of u - bijvoorbeeld - wel nieuwsbrieven mag versturen vanuit het nieuwsbriefcomponent op uw website (en, zo ja, wat de limiet is). U zou eigenlijk ook moeten weten welke versies van PhP en MySQL er op de server geïnstalleerd zijn, welk control panel u krijgt en (héél belangrijk) wat de instelling is van de "Safe Mode" setting. Nadat u dat gedaan heeft zult u zien dat het aanbod nog knap tegenvalt!

Wanneer u uw website zonder problemen en storingen online wilt krijgen (en houden) bent u beter af op een speciaal ingerichte Joomla! server waar met al deze lastige zaken al rekening is gehouden.

OnPole biedt u deze mogelijkheden... op een zeer snelle server (om de website snel te kunnen openen) en met een goede service voor het geval er zich onverhoopt problemen voordoen.

serverparkIn overleg met de beheerder van dit serverpark zijn vier pakketten samengesteld. Uw keuze voor een pakket is niet alleen afhankelijk van het ‘soort’ website, maar vooral van de aantallen mensen die u wilt bereiken. Mocht achteraf gezien uw website beter bezocht worden dan verwacht, dan kunt u zo overschakelen naar een ander pakket.
nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden