Eu Networks: Premium Datacenter

kabelsOmdat we weten hoe kostbaar data is en hoe belangrijk online-bereikbaarheid, heeft OnPole ervoor gekozen om haar websites onder te brengen bij een datacenter dat is gebouwd volgens de hoogst denkbare normen met betrekking tot koeling, stroom en beveiliging

Stroom

Het datacenter euNetworks is volgens de strengste huidige normen gebouwd en ingericht; zeker waar het gaat om de stroomvoorziening. In een datacenter is het namelijk van vitaal belang dat de stroomvoorziening stabiel is en blijft. Ook bij kleine netspanningsstoringen.

EuNetworks biedt OnPole twee - door het hele datacenter gescheiden - feeds aan die tot in de racks doorlopen. Op die manier is er de mogelijkheid om dubbele voedingen aan te sluiten op een manier waarop deze servers - zelfs in de bijna onwaarschijnlijke uitval van een complete feed - toch door blijven draaien.


Daarnaast heeft het datacenter noodstroomvoorzieningen als dieselaggegraten en vliegwielen die zelfs voor datacenters 'state of the art' genoemd mogen worden.

Beveiliging

Wilt u er een kijkje nemen? Dat kan. En dan merkt u meteen dat de fysieke beveiliging bij euNetworks bij de binnenkomst in de deurval (een soort sluis alvorens u bij de beveiliging komt) begint. U kunt alleen toegang krijgen als wij er voor u een afspraak hebben gemaakt.
Nadat u zichzelf heeft gemeld en uw identificatie is goedgekeurd krijgt u een keycard waarmee u naar de suite kunt waarin de Exonet racks zich bevinden. Onze racks beschikken tevens over cijfersloten. Vanzelfsprekend is er naast het beveiligingspersoneel ook een continue cameratoezicht in alle ruimtes.

Koeling

Naast de uitgebreide stroomvoorziening beschikt euNetworks over uitstekende koelcapaciteiten. Door een slimme opstelling met warme en koude gangen is er de verzekering dat uw apparatuur in een kast functioneert waarin optimale temperatuur en luchtvochtigheid heerst.

Racks en ruimte

Door de hoeveelheid ruimte die op euNetworks voorhanden is zijn wij er zeker van dat de hostingactiviteit van OnPole nu en in de toekomst op deze locatie kan doorgroeien.

nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden