SMS berichten versturen... naar uw klanten!

smsWanneer u gewend bent om nieuwsbrieven te versturen dan weet u dat de respons hierop soms frustrerend laag zijn (maar ook soms verrassend hoog).
U heeft uzelf waarschijnlijk ook wel eens afgevraagd of het niet handiger zou zijn om uw klanten een persoonlijke sms te sturen.
Net zoals een nieuwbrief maar dan rechtstreeks naar het mobiele nummer van uw klant.

Dat kan nu!

Op dezelfde manier waarop u uw nieuwsbrief maakt en verstuurt kunt u nu ook SMS berichten aanmaken op uw website en daarin op dezelfde manier refereren aan artikelen en aanbiedingen.

Lees meer: SMS berichten versturen... naar uw klanten!

Responsive webdesign, wat is dat?

responsive webdesignBij responsive webdesign wordt gestreefd naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Websites die gebouwd worden volgens de principe van responsive webdesign passen zich dus aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch de lettergroottes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen meeschalen en altijd volledig zichtbaar zijn.

Lees meer: Responsive webdesign, wat is dat?

OnPole organiseert 6 seminars voor webmasters

presentation-projector

In de herfst van 2013 en het voorjaar van 2014 organiseert OnPole zes seminars die als doel hebben om de kennis en vaardigheden van webmasters op een aantal gebieden te verbreden.

Deze seminars zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor personen die een Joomla website beheren en meer willen weten over een specifiek technisch (of marketing-technisch) onderdeel. De nadruk ligt daarbij in de eerste plaats op het verkrijgen van inzicht in de mogelijkheden om meer omzet/sales te genereren.

Daarnaast is de stof natuurlijk buitengewoon interessant voor diegenen die overwegen om een website/webshop in Joomla op te gaan zetten of voor hen die denken aan een overstap naar Joomla vanuit een ander CMS. Enige basiskennis is wel vereist.

Lees meer: OnPole organiseert 6 seminars voor webmasters

Twitter

OnPole Webdesign

Amateurjager mist konijn, maar schiet zwembad lek http://t.co/sWUq4ysDrB via @FormiDogNL @FormiCatNL @FormiPetNL

OnPole Webdesign

Zoek je een vrijwilligersklusje? Joomla expert/ designer http://t.co/8T5ZTBj7V4 via @HaagsAsiel #joomla #vrijwilligerswerk #honden #katten

OnPole Webdesign

RT @sanderpotjer: At the moment Joomla 3 end of life will not be before end of 2018, can only be extended. Use Joomla 3 now, no migration f…

OnPole Webdesign

Heeft uw website of -shop een SSL certificaat nodig? Laat Google u zakken? http://t.co/Y02zie3WN6 #joomla #webshop #webwinkel #Google

OnPole Webdesign

Weet je wat ook mooi is? De Wezepse Heide! http://t.co/zkHuHoADq7 #wezepseheide #hondenbaan #hond #afvallen #dieet #psychiater

Volg OnPole Webdesign op Twitter

Nieuws Ontvangen?

Een paar maal per jaar versturen we een nieuwsbrief. Niet alleen met nuttige informatie maar ook met kortingsbonnen.
nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden