Hoogcapaciteits pan-europees netwerk

oranje kabelOm uw website op onze servers altijd snel bereikbaar te laten zijn is het van belang dat het netwerk altijd voldoende capaciteit heeft. Omdat OnPole gekozen heeft voor een netwerk met vele tientallen gigabits aan internetcapaciteit bent u hiervan verzekerd. Bovendien wordt op dit netwerk altijd een ruime overcapaciteit gehouden waardoor onverwachte pieken kunnen worden opgevangen.

Het serverpark beschikt over directe koppelingen met de belangrijke Europese knooppunten, waaronder (natuurlijk) het grootste internetknooppunt ter wereld, de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX).

Redundancy

De basis van het netwerk wordt gevormd door meerdere Force10 E600 routers. Onze HP Procurve switches beschikken ieder over 2 Gigabit aansluitingen. Mocht er overhoopt een router uitvallen dan zal dit door het gebruik van VRRP onopgemerkt blijven. Binnen enkele miliseconden zal uw apparatuur door hebben dat het verkeer wordt omgeleid naar een andere router.

Verbindingen

Het netwerk heeft de beschikking over de volgende verbindingen:

Internet Exchange:
AMS-IX (Amsterdam)
DE-CIX (Frankfurt)
LINX (Londen)
LIPEX (Londen)
TorIX (Toronto)
Capaciteit:
40 Gigabit
10 Gigabit
10 Gigabit
2 Gigabit
100 Megabit
Transit Provider
Globalcrossing
Tiscali
Abovenet
Capaciteit
10 Gigabit
10 Gigabit
3 Gigabit


Naast deze verbindingen zijn er ook directe verbindingen (private peers) naar grote aanbieders als UPC en KPN.
Door toepassing van het BGP protocol zijn onze routers in staat om uw verkeer over de snelste en kortste route te geleiden. Het BGP protocol zorgt er ook voor dat, wanneer er een verbinding wegvalt, het verkeer omgeleid wordt.

nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden